logo

Gallerier

Warning: Undefined array key "full-orig" in /customers/4/7/8/trinebach.dk/httpd.www/wp-content/themes/goodspace/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 33 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/4/7/8/trinebach.dk/httpd.www/wp-content/themes/goodspace/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/4/7/8/trinebach.dk/httpd.www/wp-content/themes/goodspace/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 36 Warning: Undefined array key "full-orig" in /customers/4/7/8/trinebach.dk/httpd.www/wp-content/themes/goodspace/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 33 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/4/7/8/trinebach.dk/httpd.www/wp-content/themes/goodspace/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/4/7/8/trinebach.dk/httpd.www/wp-content/themes/goodspace/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 36

Jeg har opdelt mine billeder i tre hovedsektioner som er Design & brugsting, Dyresjæle, Modellerede Skåle og Æsker & Figurer. Du kan klikke på et billede for at se det i stor størrelse. Brug piletaster eller mus for at skifte mellem billederne.

Design & Brugsting

Alle tingene er drejet i porcelænsler, som tåler opvaskemaskine. Den tynde højt brændte skærv gør at porcelænet bliver gennemskinneligt.

268x188_brugsting

 

Dyresjæle

Stærk som en bjørn, snu som en ræv, stædig som et æsel. Dyrene indgår i vores sprog, som symboler på adfærd og væremåder. Jeg prøver at fange dyrets væsen og udtryk (glad, fræk, eftertænksom, genert) i mine dyresjæle. Ikke et bestemt dyr. Men dyrets væsen. Dyresjæle er desuden inspireret af hulemalerier og andre tidlige gengivelser af dyr.

Dyresjælene er modeleret i sort og hvid stentøjsler. Nogle brændt i raku andre sort brændt ler. Hvert dyr er unika. De mindste dyr 9-10 cm. og koster ca. 500 kr. De største dyr er op til 35-40 cm. Prisen afhænger af størrelse og hvor meget arbejde der lagt i dem.

268x188_galleri_dyresjaele

 

Modellerede skåle

Som barn i det nordjyske var min største glæde at gå ved stranden og finde, hvad havet skyllede op. Den glæde har jeg stadig. Lige gyldigt hvilke strand jeg besøger, finder mine øjne naturformer, der vil samles op –former, der giver inspiration til mine keramiske arbejder.

Porcelænet er for mig det magiske materiale der kan forløse det udtryk jeg søger. Den en skål føre til den næste. Der er genstande nok i verden, men på trods af det, laver jeg disse former og skåle, fordi det giver mening for mig , og fordi jeg ganske enkelt ikke kan lade være.

268x188_modellerede_skaale

 

Æsker & Figurer

Mennesket og mennesket som symbol er den primære inspirationskilde I mine æsker og vægophæng.

268x188_aesker_og_figurer