logo

Salg

Under galleriet og andre steder på siden kan du se eksempler på mine brugsting og unika-arbejder. Da mine værker ikke masseproduceres sker salg af mine ting primært på bestilling, via udstillinger, direkte fra mit værksted eller fra Butik Nr. 4.

Den perfekte gave

Der er ikke to af mine ting som er helt ens. Dette er netop charmen ved unika-arbejder, og det der gør at mange synes at mine ting er perfekte at bruge som gave til bryllupper, jubilæer, fødselsdage eller andre begivenheder, hvor du ønsker at forkæle modtageren med noget helt særligt. Hvis du skal bruge noget bestemt i forbindelse med en gave, så kan det derfor være en god idé at være ude i god tid.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at forhøre nærmere omkring priser og leveringstid.

PolitikkenPlus

Æggebæger på PolitikkenPlus’ webshop og i PolitikenPlus butikken på Vestergade 22, København K.

Salg fra Butik Nr. 4

Butik Nr. 4 er en spændende butik med et stort udvalg i bl.a. keramik, glas, tekstil med mere. I butikken finder du et udvalg af mine arbejder. Butikken ligger i Århus C, Gammel Munkegade 4. Se mere på hjemmesiden: http://www.nr4.dk

Æggebægere i gaveæske

Æggebægerne koster 140 kr. pr. stk. Hvis du køber 2, kan du få dem i en gaveæske for en samlet pris på 280 kr. Du kan købe mine æggebægere her:

aellingen_salg

PolitikkenPlus butikken
Vestergade 22
København K
PolitikkenPlus Webshop

Thorsen Møbler
Viborgvej 175
Århus V
www.thorsen.dk

1+1 textil
Grønnegade 41
8000 Århus C
www.1x1textil.dk


Æglageret
Lindevej 6
4300 Holbæk
www.aeglageret.dk

Butik Nr. 4
Gammel Munkegade 4
8000 Århus C
www.nr4.dk